Forside * Nyheder

VIND: Smart-uret LG G Watch RLG G Watch R


Et af de hotteste smart-ure på markedet lige nu. LG G Watch ligner et rigtigt ur og ikke en håndleds-computer.


Det første som fanger opmærksomheden ved G Watch R, er den runde P-OLED-skærm på 1,3 tommer, der viser billeder fra alle vinkler med fantastisk klarhed og farvegengivelse, selv i meget lyse omgivelser.


Enheden har en kraftig 1.2GHz Snapdragon 400 processor, 4 GB lagringsplads, 512 MB RAM og et kraftigt batteri på 410 mAh.


Det Android Wear-baserede G Watch R er fuldkommen kompatibelt med alle apps fra Google Play Store. Uret er desuden IP67-klassificeret, hvilket betyder, at det er 100% støvtæt og vandtæt ned til en meters dybde i 30 min.
 
Gennem funktionerne i Android Wear viser uret dig f.eks. ubesvarede opkald, SMS-beskeder og notifikationer fra sociale medier, og minder dig om kommende møder eller arrangementer. Uret har også indbygget PPG-sensor (fotopletysmografi) så du kan måle puls.


Kompatibelt med Android 4.3 eller højere.


Læs mere om uret her.


 


 Video gennemgang af urets funktioner. Video: recordere.dk


 


 


Vind LG G Watch


Nu kan dette sprøde smart-ur blive dit. Sammen med LG udlodder vi et eksemplar.


Konkurrencen begynder torsdag d. 1/1 kl. 12:00 og løber frem til mandag d. 5/1 2015 kl. 12:00

Hver dag kl. 12:00 kommer der et nyt spørgsmål.


Jo flere spørgsmål der besvares rigtigt, jo flere lodder har du til trækningen af vinderen.


 


Facebook


Alle der følger os på Facebook på dagen for lodtrækningen deltager med et ekstra lod. 

Annonce:

 


 


Dagens spørgsmål

 


 


Præmiesponsor 


 

Betingelser for deltagelse  • Kun deltagelse fra Danmark. Gevinsten kan ikke sendes udenfor landet, ej heller Færøerne og Grønland. Har den udtrukne vinder ikke adresse i Danmark trækkes en ny vinder.
  • Kun ét svar per deltager per spørgsmål.
  • Vinderen udtrækkes efter konkurrencens udløb, og skal besvare den tilsendte email indenfor den i emailen fastsatte tidsramme. Svares ikke indenfor tidsrammen trækkes en ny vinder
  • Der ydes ingen garanti eller reklamationsret på gevinster
  • Recordere.dk og præmiesponsor kan ikke holdes ansvarlig for bortkomst eller beskadigelse af gevinsten under transporten til ud til vinderen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.