Forside Nyheder

2. februar kan YouSee kunder få 300 Mbit/s


300 Mbit/s lover godt for YouSee bredbåndskunder

2. februar kan YouSee kunder få 300 Mbit/s

Annonce:

Som vi kunne fortælle fra CES 2015 i Las Vegas, kommer YouSee med 300 Mbit/s i februar, Nu er datoen sat, og det er allerede om et par uger.

YouSee sætter speederen i bund på hastigheden for download, der fra 2. februar når op på 300 Mbit/s. 20 procent af kunderne kan være med på farten fra starten. Herefter rulles muligheden ud til lidt over en million tv-kunder i resten af YouSee-land i løbet af 2015.

Men allerede i begyndelsen af februar kan de på Fyn og i Viborg få adgang til 300 Mbit/s. Det sker som følge af en massiv udbygning af coax-nettet, hvor der i løbet af 2015 investeres ca. 165 mio. kr.

“For at kunne tilbyde en hastighed på 300 Mbit, skal vi have opgraderet hele vores netværk. Det betyder, at vi samtidig får skruet op for kapaciteten i områder, hvor vi i løbet af året har oplevet overbelastning i nettet og dermed nedsat hastighed for nogle af vores kunder,” siger Jens Raith, direktør for YouSee Bredbånd.

 

Trinvis udrulning landet over

Udrulning af 300 Mbit/s til resten af YouSee-land vil ske i en rækkefølge, der sørger for, at flest foreninger og kunder får adgang til den nye hastighed så hurtigt som muligt. Dog regner man fra YouSee ikke med, at kunderne vil stå i kø for at springe med på farten.

“Selvom vi streamer film som aldrig før, og vores færden på nettet generelt er hastigt stigende, overstiger 300 Mbit langt behovet for, hvad man har brug for i en gennemsnitlig husstand ? selv hvis man er en storforbrugende familie,” siger Jens Raith.

Grænsen, for hvor meget coax-nettet kan levere, er langt fra nået, fortæller YouSee.

Mere avancerede modemmer, mere plads til bredbånd i kablerne og bedre teknologi, der kan presse flere data igennem nettet, vil gøre det muligt længere ude i fremtiden at levere symmetriske hastigheder langt over 1 Gbit/s over coax-kablerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.