Forside CES CES 2015

BeoPlay A9 får Bluetooth og ny Magic Touch
BeoPlay A9 Black Edition 


Nu får B&O Play A9 nye funktioner og adgang til endnu flere digitale tjenester. Blandt nyhederne er Bluetooth og Magic Touch.


BeoPlay A9 fra B&O PLAY by BANG & OLUFSEN har lige fået en teknologisk opdatering, så det er blevet endnu mere brugervenligt.


Den nye A9 har Bluetooth 4.0-streaming, indbygget adgang til Spotify Connect, Deezer og TuneIn med millionvis af sange, playlister og radiostationer ? samt et forbedret Magic Touch interface.


A9 klarer dermed streaming fra både Bluetooth, AirPlay og DLNA.


Den opdaterede touch-sensor gør det let at betjene musiksystemet. Ved hjælp af en række enkle bevægelser kan du skifte sange på dine playlister, skrue op eller ned for lyden eller vælge din favoritter blandt de mange tusinde internetradiostationer.


Nyhederne er: • Til alle enheder
  Med BeoPlay A9 kan du afspille din musik gennem AirPlay, DLNA og Bluetooth 4.0.


 • Forbedret Magic Touch interface
  Ved at banke let med fingrene på touch-sensoren øverst på musiksystemet eller lade hånden glide hen over den kan du kontrollere lydstyrke og vælge nummer og internetradiostation.


 • Let adgang til musik
  Integreret adgang til streamingtjenester som Spotify Connect og Deezer. Med internetradiotjenesten TuneIn får du desuden let adgang til millioner af sange, playlister og radiostationer.


 • Passer til alle rum
  Med den avancerede rumtilpasningsfunktion kan A9 tilpasse sin lyd til sin placering i rummet.


 • Fremtidssikret
  A9 opdateres automatisk med nye funktioner og tjenester

Her på CES-udstillingen demonstrerede B&O også hvordan den nye A9 kan indgå i deres kommende multirum musiksystem. De viste hvordan musikken kunne “flyttes” med fra det nye musiksystem BeoSound Moment og over på den nye BeoPlay A9.


 


Pris og tilgængelighed
 
Den nye BeoPlay A9 fås i 2 farver: sort og hvid.


Prisen er uændret kr. 14.999,-

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.