Forside Nyheder

Bliv betatester for Sonos


Galleri: Sonos fjernbetjening app version 5.3

 

Annonce:

Bliv betatester for Sonos

Sonos inviterer sine kunder til at teste deres kommende opdatering 5.3 allerede i dag som betatestere. Med den nye software får du bl.a. bedre håndtering af multirum.

Sonos fortæller på sin blog:

Da vi lancerede vores nye Sonos-app sidste forår, foretog vi nogle gennemgribende ændringer af hele Sonos-oplevelsen. Vi ville benytte den viden, vi har opnået gennem 10 år for at  kunne levere en langtidsholdbar platform, som kunne give dig en endnu bedre oplevelse af alle de nye streaming-funktioner i fremtiden. 

Vi foretog også et par valg, som var forkerte, og vi fik straks at vide fra jer, at vi havde gjort nogle ting værre. I dag er det vores intention, med introduktionen af Sonos-softwareopdatering 5.3, som nu er i beta, at gøre nogle ting bedre.

 

De primære nyheder er:

  • En hurtigere måde til håndtering af alle rum i huset: Du kan nemt flytte musikken rundt i huset via en mere tilgængelig rum-menu, som du nu kan nå fra enhver skærm i Sonos-app’en i øverste højre hjørne.
  • En bedre oplevelse på tablets: Nye dedikerede skærme, der viser, hvad der aktuelt afspilles og musikudforskning på iOS- og Android-tablets gør skift mellem skærmene mere intuitivt.
  • Du skal aldrig fare vild igen: Forbedret navigation til søgning og gennemsyn på smartphones og tablets gør det lettere at lytte til dine favoritnumre og sætte flere numre i kø på samme tid.
  • Nummerets statuslinje vises nu på en fremtrædende plads på skærmen Afspiller nu under albumcoveret. Træk markøren frem eller tilbage i den sang, du vil afspille.

Beta kun for Android

5.3 versionen vil være tilgængelig i en beta-version for Android-brugere fra i morgen på dette link, og den endelige version 5.3 kommer til Android og iOS indenfor de næste måneder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.