Forside Nyheder

Boxer henter direktør i TDC/YouSee


 


Mediedirektør i TDC/YouSee, Ulf Lund, tiltræder den 1. august 2015 som administrerende direktør for Boxer TV.


Ulf Lund, 45, tiltræder den 1. august 2015 som administrerende direktør for Boxer TV A/S.


Han kommer fra TDC, hvor han siden 2001 blandt andet har fungeret som programdirektør i YouSee, kommunikationsdirektør for TDC-koncernen, vicedirektør i YouSee, og nu mediedirektør med ansvar for al indhold på tværs af TDC-koncernens mange platforme.


“Vi er rigtig glade for, at Ulf har takket ja til at overtage roret i Boxer efter Steen Ulf Jensen. Boxer er succesfuldt opbygget, og siden sidste år er selskabet også økonomisk rentabelt”, fortæller Åsa Sundberg, koncernchef for Teracom Boxer Group, og fortsætter:


“Nu venter den næste store rejse, som skal transformere Boxer fra en traditionel tv-udbyder til en moderne indholdsleverandør med hylderne fulde af spændende indhold på mange platforme. Vi kunne ikke ønske os nogen bedre til opgaven end Ulf, siger Den udfordring glæder Ulf Lund sig til at gå i gang med”.


Ulf Lund afløser Steen Ulf Jensen, der har stået i spidsen for Boxer siden 2006.


“Det bliver en fantastisk udfordring at være med til at finde den helt rigtige plads for Boxer som en lille og vågen tv-distributør, der gør tingene på sin helt egen måde i fremtidens konvergerende mediemarked, hvor streaming og flow-tv smelter sammen og udkommer på alle tænkelige platforme”, slutter Uld Lund.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.