Forside CES CES 2015

CES 2015: I morgen går det løs
Foto: CES 2015 – I morgen går det løs 


CES 2015: I morgen går det løs


Nu er der mindre end 24 timer til at det går løs i Las Vegas, når den store pressedag skydes løs på CES 2015.Alle de store spillere holder pressemøde i morgen, og her i år lader det til at LG har gode nyheder til OLED TV seere. Både 55,65 og 77 tommer 4K UHD OLED TV med WebOS 2 skulle være på vej. LG skulle også være klar med ultratynde LCD TV.


Samsung kommer med deres nye Tizen Smart TV platform, og udover det skulle være spændende, så skal det også blive spændende at se om de danske spillere HBO Nordic, ViaPlay, YouSee Play og Blockbuster.dk er klar til at levere nye apps til den nye platform. Desuden er der rygter om at Galaxy 6 skulle blive præsenteret.


Både LG og Samsung skulle være klar med Quantum Dot UHD TV, som skulle give bedre billedkvalitet, men mon ikke feinsmeckere vil gå mod OLED når de kommer i de rigtige størrelser og UHD.


Sony kommer ifølge billeder herovre med en ny Walkman, og med mindre de har en ekstremt interessant musiktjeneste med også, så  skal det nok blive interessant at høre hvad Sony vil med den. Men mon ikke den følger deres nye Lossless High-def lydstrategi som de præsenterede på IFA 2014. Selvfølgelig er der også nye spændende TV på vej. Ligesom det er ved at være tid til en ny Xperia telefon.


Desuden forventer vi en masse nye bærbare gadgets, og endnu mere streaming på trådløse enheder. CES 2015 er endnu større og feltet af udstiller slår igen rekord.


Pressemøderne starter kl. 8.00 Las Vegas tid (17.00 dansk tid), så forvent at nyhederne begynder at komme ind efter det. Vi giver jer som altid den bedste danske dækning af CES, og skal nok komme med gode billeder fra standene fra tirsdag, hvor CES 2015 åbner for almindelige besøgende.


Hvad glæder du dig mest til fra CES 2015?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.