Forside Nyheder

Er dette HTCs næste flagskib?

 

Annonce:

Så begynder den årlige tradition med smartphone-spionfotos igen.

 

I år er det HTC, der er det første offer for lækage. I hvert fald, hvis man skal stole på billederne fra nowhereelse.fr, et fransk site der både har præsenteret troværdige og knapt så troværdige spionfotos tidligere. Fotografierne er nu blevet fjernet fra siden, men er for længst blevet publiceret andre steder.

 

De nye fotos af, hvad der angiveligt er opfølgeren til HTC One (M8) ser dog relativt realistiske ud. Telefonen skulle angiveligt have kodenavnet Hima.

 

Man skal lægge mærke til, at kameraet fylder en del bagpå, og stikker en smule ud. Det tager flere medier som et tegn på, at Bloombergs rapporter om, at den næste HTC-telefon kommer til at have et 20-megapixels kamera ombord, kan have hold i virkeligheden.

 

HTC har som det første af de store firmaer inviteret til pressemøde 1. marts i Barcelona, hvor de forud for MWC-messen vil præsentere deres næste store smartphone-nyhed.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.