Forside * Featured

Google stopper salget af smartbrillen Glass

 

Annonce:

Snart er Google Glass fortid som produkt. Salget af smartbrillerne slutter mandag.

Alt godt får en ende, og det store “eksperiment” med smartbrillerne Google Glass, afslutter første kapitel mandag. Det skriver AFP.

Men selvom stikket nu trækkes til de berømte smartbriller, så insisterer Google på at selve teknologien ikke dør her. Den vil dukke op igen i et andet produkt engang i fremtiden.

Faktisk afviser Google ikke at smartbrillerne Glass dukker op i en konsum-udgave senere, for de udgaver der har været til salg indtil nu har mere været en slags developer-version. En åben “betatest” hvor brillerne kostede den nette sum af 9.300 kr.

“Glass tog sine babyskridt, og disse allerførste skridt lærte os at gå”, lyder det fra holdet bag betaprogrammet kalder “Explorer” (udforsk).

Så skal det blive interessant at se hvilke produkter som Google har i tankerne, der skal bygge på erfaringerne fra Glass. Om det er nye briller, eller noget helt andet.

Salget af Google Glass stopper mandag.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.