Forside Indhold og distribution Musik

Kovending: Spotify erstatter Sonys musik på PlayStation og Xperia

 

Sony dropper egen musiktjeneste på PlayStation Music, og erstatter musikken på PlayStation og Xperia med Spotify.

Sony dropper nu ideen om at gøre alting selv. Så istedet for at satse egen musiktjeneste, så går de nu i samarbejde med Spotify i stedet.

Det nye partnerskab, imellem Spotify og Sony Network Entertainment International LLC (SNEI), betyder at:

Spotify lanceres på PlayStation Music (M;usic Unlimited) til foråret på 41 markeder i både Syd- og Nordamerika, Europa, Asien m.fl.

“Musik er et af grundelementerne i den underholdning, som forbrugerne forventer af Sony, og vores mål med PlayStation Music er at give den mest overbevisende musikoplevelse til de millioner af PlayStation Network brugere, der findes på verdensplan”, fortæller siger Andrew House, President og Group CEO for Sony Computer Entertainment Inc. og han fortsætter:

“Partnerskab mellem Sony og Spotify sammensætter det bedste indenfor både musik og gaming, og det vil komme de dynamiske og passionerede fællesskaber på både Spotify og PlayStation Network til gode. Vi er meget glade for, at Spotify nu er grundelementet i vores PlayStation Music strategi.”

I første omgang kommer Spotify til PlayStation konsoller og Xperia smartphones og tablets.

Spotify erstatter Sonys egen musiktjeneste i “PlayStation Music” (Music Unlimited) der lukker ned den 29. marts 2015.

 

Lanceringsmarkeder for PlayStation Music med Spotify:

Andorra, Østrig, Australien, Belgien, Brasillien, Bulgarien, Canada, Chile, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Hong Kong, Ungarn, Island, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Monaco, New Zealand, Holland, Norge, Peru, Polen, Portugal, Singapore, Slovakiet, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Tyrkiet, Storbritannien og USA.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.