Forside CES CES 2015

LG: 2015 bliver et stort årGalleri: LG 2015 pressekonference


 


LG pressemøde CES 2015


Forventningerne var høje til LGs lineup for 2015. Især fordi rygterne var løbet i forvejen med 4K UHD OLED TV og lanceringen af WebOS 2.0 – Blev forventningerne opfyldt?


I hjertet af Las Vegas havde LG kaldt til pressemøde på CES, og som altid var rummet fyldt med forventningsfulde journalister, der ville se hvad LG havde med til årets forbrugere.


LG havde dog sendt nogle få pressemeddelser ud inden pressemødet, så derfor var det sikkert at både Quad Dot UHD TV og WebOS 2.0 ville blive præsenteret. LG har haft stor succes med WebOS, og med Samsungs annoncerede skift til Tizen Smart TV platform, er det nu LG skal slå til.


WebOS 2.0


LG overtog WebOS fra HP,og nu understøtter WebOS 2.0 4K streaming fra f.eks. Netflix. LG vil nu også lave en sundhedsplatform baseret på WebOS 2.0.


Nu kan du også have dine favoritkanaler i din WebOS launchbar, og der kommer endnu mere indhold fra eksterne leverandører. Bl.a. via GoPro channel. 4K streaming fra Netflix og Amazon og Youtube bliver også standard.


 Quad Dot UHD LCD TV med bedre billedkvalitet


ColorPrime bliver standard i Quad Dot LCD TV, som giver endnu bedre farver og dybde på LCD TV.


Mere om Quad Dot senere.


 


4K UHD OLED skærmene kommer, og de bliver store


Den var god nok. Der kommer store UHD OLED TV fra LG, og topmodellen hedder 77EG9900, og har en bøjelig skærm, så du selv bestemmer om den skal være buet eller flad. Skærmen er 77 tommer, og kommer med passiv 3D og deca-core processor til at drive WebOS 2.0. På lydsiden kommer der Harman Kardon højttalere.


LG 65EF980V er et 65 tommer TV med fladt panel, med integreret soundbar, der også er lavet sammen med Harman Kardon model med fladt panel. Iøjenfaldende er den integrerede soundbar enhed, der er blevet til i samarbejde med Harman Kardon. Også det TV har deca-core CPU og WebOS 2.0


LG er nærmest alene på OLED TV markedet, og måske dette er chancen for at blive reference TV for mange plasma ejere, der tidligere har nægtet at skifte væk fra deres plasma skærme. LG har brugt 600 mio USD på at vidreudvikle deres OLED teknologi, og regner med at sælge over 1 mio. OLED skærme inden 2016.


LG arbejder bl.a. sammen med Netflix for at give endnu bedre billedkvalitet på OLED skærme ved streaming. Ved hjælp af HDR på LG TV, bliver kvaliteten mærkbar bedre.


?Vi er meget stolte af vores OLED-teknologi med sin revolutionerende billedkvalitet og perfekte sort?, siger Erik Åhsgren, nordisk produktspecialist for Home Electronics hos LG Electronics.


LGs store investering på OLED har gjort det muligt at optimere produktionsteknologien, hvilket har ført til, at priserne er faldet med næsten 80%, siden vi lancerede vores første model i slutningen af 2013. Dette, sammen med vores store og varierede udbud OLED-modeller, betyder, at denne fantastiske TV-teknologi nu er tilgængelig for flere. Som vi siger i vores marketingskampagne ? ?Fremtiden ser mørk ud?!


Alle LG TV-modeller med OLED-teknologi har det til fælles, at de viser indhold med fantastisk kontrast og sort. Dette er muligt, fordi et OLED-baseret TV, i modsætning til et LCD, ikke behøver separat belysning bag pixlerne. Hver pixel er sin egen lyskilde, der kan tændes og slukkes individuelt. Dette giver også en betragtningsvinkel på hele 180 grader, så billedkvaliteten opretholdes, selv når du ser TV?et fra siden. Derudover har OLED-teknologien hurtigere billedopdatering end LCD, hvilket giver bedre bevægelsesskarphed.


 2015 bliver det bedste år for LG – BASTA


Jeg skal ikke stå på mål for omsætningen, men der er ingen tvivl om at at LG har en stærk palette af produkter klar til forbrugerne i 2015, og med Samsung på hælene, er det helt sikkert i 2015 LG skal slå til.


Senere i dag smider vi endnu mere info op om de nye TV !


 

Foto: LGs OLED modellerFoto: LGs OLED modellerFoto: LGs OLED modeller


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.