Forside CES CES 2015

Netflix vil til at anbefale TV
Netflix anbefalede TV logoNetflix vil til at anbefale TV


På LGs pressekonference annoncerede Netflix, at de i fremtiden ville anbefale specifikke TV modeller, som gav en god og hurtig brugeroplevelse med Netflix.


LG er blandt de første fabrikanter, der har fået “Netflix Recommended TV” stempel på nogle af deres 2015 TV modeller, og selvom den nye anbefaling til at starte med kun rulles ud i USA, så er Netflix så store, at det bliver nødvendigt at have deres accept for at sælge et TV med Netflix.


For at opnår mærkatet skal TV?et give en ekstraordinær hurtig og god oplevelse med Netflix. F.eks. skal TV?et hurtigt tænde, og der skal ikke gå langt tid fra TV?et er tændt til at Netflix kan startes. TV fra Sony, Sharp og LG forventes at få godkendelsen fra Netflix allerede i 2015, mens der ikke er noget nyt om Samsung med deres Tizen platform kan få det blå stempel.


Hvornår det rulles ud uden for USA er endnu ikke annonceret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.