Forside CES CES 2015

Nye LG TV er tynde som en tablet


Første produkter med det nye tynde LCD display hedder “Art Slim” og er formet som en billederamme.


 


På CES-udstillingen viser LG store LCD tv-displays frem, der ikke er tykkere end en iPad Air.


Det kan godt være at OLED er fremtidens display til TV, men LCD er nutidens, og nu viser LG at de ikke har glemt at innovere indenfor den teknologi.


På CES-udstillingen i Las Vegas vises nye tyndere LCD-displays frem.


Det er tv-produkter der ikke er tykkere end en iPad Air, den første udgave af Apples tynde tablet, og det for store TV-displays på 55-65 tommer.


“Design vil være den næste afgørende faktor på markedet, og fokus skifter fra billedkvalitet til attraktive display designs”, fortæller siger Yong-Kee Hwang, Executive Vice President og chef for TV-Business hos LG Display, og han fortsætter:


“Med de differentierede design og teknologier, vil LG Display gøre indsats for at give ekstra værdi til kunderne og føre an på display-markedet globalt.”


De nye super tynde tv-displays får premiere i en serie som LG kalder “Art Slim”. TV-produkter der kan hænge på væggen som et “maleri”. 


Der er to størrelser. Udgaven på 55-tommer er 7,5 mm tynd og den på 65-tommer er 8,2 mm i tykkelse. Til sammenligning er iPad Air 7,5 mm i tykkelse.


Vægten er hhv. 10,2 kg og 16,2 kg for de to “Art Slim” TV-modeller.


Pris og tilgængelighed er endnu ukendt.


 


Se også: LGs 2015 lineup af OLED lækket

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.