Forside Nyheder

‘Powers’ får premiere på PlayStation 10. marts

Efter nogle måneders forsinkelse kender vi nu premieredatoen for ‘Powers’.


‘Powers’ er den første tv-serie lavet direkte til PlayStation-platformen af Sony, og det var egentlig meningen, den skulle have haft premiere i december.


Nu bliver premieredatoen i stedet 10. marts. Om det blot er forsinkelse i produktionen, marketingstrategi eller om Sonys problemer med hackere i de sidste måneder har spillet en rolle, melder historien ikke noget om.


I første sæson er der 10 episoder af serien, og modsat, hvad vi f.eks. kender fra Netflix, så bliver ‘Powers’-afsnittene ikke tilgængelige på én gang. I stedet vil afsnittene få premiere henover de 10 uger, der følger premieren.


Serien har Sharlto Copley (bill.) fra ‘District 9’, ‘Europa’ og ‘Elysium’ i hovedrollen, og er baseret på en tegneserie om to politibetjente, der forsøger at holde styr på skurke med overnaturlige superkræfter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.