Forside Nyheder

Så langt er Google nået med Project AraArbejdet med at udvikle en modulær smartphone fortsætter hos Google.


I går præsenterede Google de seneste nyheder indenfor Project Ara, og en af dem var den seneste prototype med navnet Spiral 2. På nuværende tidspunkt er der dog stadig tale om specifikationer, de fleste nok ville anse som værende lige i underkanten. Skærmen er 720p, og Spiral 2 har kun en 3G-antenne ombord.


Til gengæld rummer den nye prototype muligheden for at sætte flere antennemoduler til et enkelt modem, så man kan bruge flere dataforbindelser samtidig. Google lover da også, at den næste prototype vil have både 4G/LTE og 1080p-skærm.


Derudover rummer nyhederne bl.a., at Google har droppet idéen om at folk selv skal kunne 3D-printe modulerne. I stedet lægges der op til, at man bruger en særlig type billedprint til at dekorere modulerne.


Google annoncerede også, at de vil lave en app, hvor man kan designe sin egen Ara-smartphone og så bestille de moduler, man gerne vil have.


Der er stadig langt til en kommerciel lancering af den modulære smartphone, men Google er faktisk ved at varme op til deres første pilot-program med Project Ara. Man skal bare være så heldig at bo i Puerto Rico for at være en del af testen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.