Forside CES CES 2015

Sjove ting vi fandt på CES – del 6


Det er altid nede bagerst i hallerne på CES, man finder de originale idéer og små, håbefulde producenter, der ofte kan være meget mere interessante end de store kanoner. I år var der igen masser af hente, ofte ting, der kun kan købes via firmaets hjemmeside eller store e-butikker som Amazon. Her kommer de næste tre ting fra årets jagt på CES’ hemmeligheder.Oculus Rift er ikke engang kommet officielt på gaden endnu, men VR-bølgen rejser sig hurtigere end ventet. På CES stødte vi ind i dette ophæng, hvor man kan løbe på stedet og skifte retning i stedet for at bruge en game-controller, når man spiller 3D-shootere. Og der hører naturligvis en riffel med, der også er en del af hele VR-oplevelsen.I kategorien “Hvad kan jeg mon bruge det til?” fandt vi dette add-on-kamera til iPhone og iPad på CES. Hvorfor sætte et ekstra kamera på iPhone, når det har et glimrende et i forvejen? Fordi dette kamera er infrarødt og viser varme-karakteristika i stedet for almindelige billeder. Praktisk, hvis man næste søndag skal lave et guerilla-raid på en FARC-lejr i Colombias jungle.Hvad ville mon være motivationen for at vente i tre uger på at få et billede fra en fotoautomat? Hvis “billedet” var 3D-printet. Og var en boble-hoved-dukke af dig selv. De sjove figurer, hvor hovedet er i overstørrelse og kan dingle på en indre spiral er populære, og med Bubbleshop kan du få lavet en figur forestillende dig selv. Du stikker simpelthen hovedet ind i scanneren til venstre, hvorefter der bliver lavet en 3D-model af dit hoved, der så sendes til et firma, der 3D-printer din boble-hoved-dukke. Det tager tre uger, men ifølge Bubbleshop, der har stillet automaterne op i storcentre i bl.a. Paris, så er folk alligevel helt vilde med at prøve det af.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.