Forside CES CES 2015

Sjove ting vi fandt på CES – del 7Det er altid nede bagerst i hallerne på CES, man finder de originale idéer og små, håbefulde producenter, der ofte kan være meget mere interessante end de store kanoner. I år var der igen masser af hente, ofte ting, der kun kan købes via firmaets hjemmeside eller store e-butikker som Amazon. Her kommer de sidste tre ting fra årets jagt på CES’ hemmeligheder.Det er ikke alle ører, som har en god form til øretelefoner. Man hører tit om folk, der har for store ører, så både in-ear- og almindelige øretelefoner simpelthen falder ud. Dem, der har mange penge, får lavet afstøbninger af ørerne og får lavet specialformede ørepropper. Men for alle os andre er der denne løsning, der består af materiale, man kan varme op og selv forme, og som man så kan sætte selve højttaler-delen af øretelefonen ind i.Vi har set masser af forsøg på at bringe Ghettoblaster-nostalgien fra 80’erne tilbage i en streaming-tid. Men vi kunne alligevel ikke stå for denne sag, hvor der er lys i højttalerne, der skifter farve. Ren disco i en sjov indpakning.Hvem mon det her kinesiske firma er blevet inspireret af til deres smartbrille? Det er måske lige præcis et design, man IKKE har lyst til at kopiere?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.