Forside CES CES 2015

Sony i topform på CESGalleri: Galleri: fra Sony pressemøde


Sony i topform på CES


Sony har været igennem meget de seneste år, og endnu mere de sidste uger med hackersag og problemer med premieren på The Interview, men alligevel var de ovenpå på deres pressemøde i dag.


Sony havde en helt ny vifte af UHD TV med på CES, og 2015 tegner til at deres topmodeller bliver endnu bedre når det gælder billedkvalitet  med den nye X1 4K-processor.


Den nye serie af BRAVIA-tv’er omfatter verdens tyndeste række af tv’ (ca. 4,9 mm på deres tyndeste sted) samt verdens første serie med Hi-Res-kompatible højttalere. Desuden udstyrer Sony en bred vifte af 4K og Full HD-tv?er med Googles nyeste Android TV-operativsystem for at gøre funktionaliteten mellem tv og mobil bedre.Handycam og Action Cam


Sony præsenterer også en hel serie nye produkter inden for 4K-teknologi til digitale optagelser, der starter med den nye Action Cam-model FDR-X100VR, der er i stand til at skyde video i 4K. Til præsentationen havde Sony inviteret Tony Hawk, der fortalte om sine erfaringer med det nye actioncam.


Sony viste også sit nyeste 4K Handycam-videokamera. Et kamera der kommer til at koste under 10.000 kr. I USA bliver prisen 999 USD.


Det er omkring 30 % mindre og 20 % lettere end den nuværende model og er udstyret med “Balanced Optical SteadyShot”-teknologien fra Sony.Ny Hi-res walkman


NW-ZX2 er en Hi-Res-kompatibel Walkman, der tager lydkvalitet på farten til et nyt niveau. Den nye model er udstyret med op til 33 timers Hi-Res-afspilning (ved 192 kHz / 24 bit).


Mere om de nye modeller i en senere artikel.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.