Forside Produkter HiFi & Surround

Sound Blaster DAC: 24-bit til lavprisGalleri: Sound Blaster E5, 24-bit USB-DAC og hovetelefonforstærker


 


E5 er Creative Sound Blasters nye flagskib indenfor USB-DAC og hovedtelefon-forstærker til computer, med 24-bit/192KHz til “lavpris”.


Sound Blaster E5 er det nye flagskib i Creatives E-serie, og skabt med specifikationer og komponenter på audiofilt niveau. Dette til en pris der nok kan ryste en konkurrent eller to.


“Vi har altid ment, at alle bør have adgang til fantastisk lydkvalitet og muligheden for at dele lyden samt understøtte lydkilder fra forskellige enheder – deriblandt iOS- og Android-enheder, pc og Mac”, fortæller Long Chye Low, der er General Manager for Sound Blaster Audio hos Creative, og fortsætter:


“Hvis du lytter til din yndlingsmusik med et godt sæt hovedtelefoner via Sound Blaster E5, vil du kunne høre de små detaljer og opleve større dybde i musikken – som hvis du selv lyttede til musikeren eller orkesteret live”.


 


Creative: Bitperfekt lyd i 24-bit


Sound Blaster E5 USB-DAC er designet til at levere bit-perfekt lyd og lade brugere – på mobil som i hjemmet – opleve lyden, som musikerne har skabt den.


Hjertet er en Cirrus Logic CS4398 DAC, med op til 24-bit/192kHz i lydkvalitet, omgivet med nøje udvalgte luksuskomponenter.


Hovedtelefonforstærkeren med dobbelt udgang, så flere kan lytte samtidig, drives af Texas Instruments TPA6120A2, og der er guldbelagte stik.


Den kan både tilsluttes en computer (PC / MAC) som højtydende lydkort på USB, men også tilsluttes mobile enheder med Apple iOS eller Android som ekstern DAC. Dertil optisk og analoge inputs.


Dertil kommer trådløs streaming overtil denne DAC via Bluetooth 4.1, med aptX og AAC codecs, og NFC for nem og enkel parring med den mobile enhed.


Sound Blaster E5 kommer med et 3200 mAh genopladeligt batteri indeni, der giver op til 8 timers spilletid på farten, og indbyggede CrystalVoice-mikrofoner til optagelse af lyd og opkald.


 


Pris og tilgængelighed


Creative Sound Blaster E5 koster kr. 1.499,-


Er klar til salg nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.