Forside CES CES 2015

Toplækker – og topdyr – musikserver
Foto: recordere.dkAstell & Kern er ellers mest kendte for deres bærbare musikenheder til hifi-lyd, såsom AK120 og AK240.


Men nu har de også lavet en løsning til hjemmet. Det er musikserveren AK500N, der har det meste samlet i en enkelt kasse. Serveren, der er lavet i et skarpt, kantet design, kører udelukkende med SSD-drev og kommer i konfigurationer fra 1TB til 4TB. Har man stadig nogle af sine gamle CD?er, har AK500N også et drev til disse og laver rips til både WAV og FLAC.


AK500N har to indbyggede Cirrus Logic CS4398-DAC?er. Den har en effektforstærker indbygget, så alt man behøver at gøre, er at sætte højttalerne til.


Enheden styres via en 8? skærm på toppen, der i virkeligheden er en lille tablet, baseret på Android. Astell & Kern har dog lagt deres eget skin på. Hvis man vil, kan man tilføje en yderligere effektforstærker, der passer i designet og så gør AK500N-systemet til et lille tårn.


Men musikserveren er ikke billig, og mange vil sikkert mene, at de kunne bygge mange musikservere for de penge, den koster. Den starter ved 12.000 dollar for 1TB-udgaven.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.