Forside Nyheder

Waoo er nordens hurtigste til Netflix


 


Fiberbredbåndsselskabet Waoo er nu nr. 1 i hele norden i seneste ISP Speed Index for Netflix.


I går offentliggjorde Netflix december-opgørelsen over de internetudbydere, der leverer den bedste streamingoplevelse.


Waoo topper den danske liste, med TreFor der leverer et gennemsnitlig streaminghastighed på 3,97 Mbit/s, ud til deres kunder med Netflix.


?Waoo!?s placering skyldes i høj grad vores partnerskab med Netflix, hvor Netflix-tjenesten er integreret direkte i TV-boksen. Det betyder, at kunderne kan få signalet direkte via fibernettet op på TV-skærmen uden nogen tab af hastighed, hvor streaming på en PC eller tablet ofte vil påvirke kvaliteten negativt”, fortæller Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo, og fortsætter:


“Derudover spiller det selvfølgelig også positivt ind, at fibernetværket og vores infrastruktur er så langt fremme teknologisk”.


Fiberselskaberne har altid scoret højt på det chart, men i forhold til hele Norden har svenske Com Hem, der ligesom Waoo har implementeret Netflix på deres TV-boks, hidtil har ligget på førstepladsen.


Til sammenligning ligger den bedste leverandør i USA, Google Fiber, på 3,7 Mbps i december og på verdensplan leverer Improware i Østrig den højeste hastighed på 4,35 Mbps.


Rekorden i Netfix-hastighed kan Waoo dog miste igen senere i år, da den nye nordiske rekordindehaver TreFor er på vej ud af Waoo-samarbejdet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.