Forside Nyheder

Apple vil bremse billed-lækager

Det er altid sjovt at følge med i opløbet til en ny iPhone.

Især fordi, nettet altid går helt amok i spionfotos, billedlækager og mock-ups, i håbet om at være de første, der giver et indtryk af, hvad der er i vente.

Især tilbehør-producenter, der ofte er nødt til at få en tidlig version eller en dummy af en kommende iPhone for at kunne være klar med f.eks. cases på lanceringsdagen, har en tendens til at lægge billeder ud på nettet.

Det vil Apple imidlertid nu sætte en stopper for. Ifølge 9to5Mac har Apple nu sat som betingelse, at firmaerne skriver under på ikke at afsløre noget som helst før tid. Og hvis de gør, vanker der en straf ? blandt andet vil Apple nægte at sælge den skyldige producents varer i deres butikker.

Mange spionfotos og lignende kommer dog fra fabrikker og fra producenter som Apple alligevel ikke udbyder i Apple Store og lignende. Så mon ikke, vi også i år får nogle forsmage på den næste iPhone?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.