Forside Nyheder

Forbereder Apple sig på krig med Google?

 

Forbereder Apple et storangreb på Google?

Der er noget, der tyder på det. I flere medier er der blevet bragt rapporter fra øjenvidner, der har set en mini-van fra Apple, der kører rundt med kameraer på taget.

Bilen er blevet set i San Francisco-området, samt i området omkring Apples hovedkvarter i Silicon Valley. Billedet ovenfor er fra http://www.claycord.com/, et website, der dækker området nordøst for San Francisco. En lignende bil er også blevet set i Brooklyn i New York. Bilernes nummerplader er registreret som ejet af Apple.

Ifølge disse medier kan det kun betyde to ting: Enten er Apple i gang med at lave deres egen version af Google Street View, eller også er de i gang med at forske i teknologi til selvkørende biler.

I begge tilfælde går de i clinch med ærkekonkurrenten Google.

Men det er ikke det eneste sted, hvor de muligvis vil skrue op for konkurrencen med Google. Det ser også ud som om, de planlægger et angreb på Googles hovedforretning: Søgning.

I en ny jobannonce, som Cult of Mac har fået øje på, søger Apple folk til “Apple Search” – en søgeteknologi, der ifølge annoncen skal anvendes af “flere hundrede millioner brugere” og som tilmed vil “revolutionere den måde, vi bruger computere og mobile enheder på”.

Det kan enten betyde en bedre baggrundssøgning (hvor Apple lige nu benytter Bing) eller en fuldblods søgemaskine.

Derudover ser det også ud til, at Apple planlægger at lade deres Beats-baserede musiktjeneste fungere på Android.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.