Forside Nyheder

Komplett på opkøb i Tyskland

 

Den skandinaviske webforhandler Komplett er på udkig efter nye markeder, og overtager kontrollen med tysk webshop.

Den norske webforhandler Komplett Group, der forhandler IT- og elektronik-produkter på nettet i skandinavien, er på udkig efter muligheder for ekspansion.

De har netop købt aktiemajoriteten i den tyske nethandelsaktør Comtech.

Et opkøb der markerer starten på en offensiv satsning uden for Norden, med henblik på øget volumen og større indkøbskraft.

“Comtech er en anerkendt tysk aktør, som sælger kvalitetsprodukter fra kendte mærkevareleverandører inden for data, forbrugerelektronik, hus og have.  De passer utrolig godt ind i vores strategi og produktmix”, fortæller Ole Vinje, koncernchef hos Komplett Group.

Comtech havde en omsætning på 767 millioner danske kroner i 2014, en vækst på 23 % sammenlignet med året før. De betjener et modent nethandelspublikum over hele landet og har sit hovedsæde i Aspach nær Stuttgart.

“Tyskland er et spændende marked for os med 80 millioner indbyggere. Nethandelen er veletableret, og vi skal sammen med den lokale ledelse tilrettelægge den fremtidige vækst. Opkøbet vil give større volumener, og ikke mindst ny kompetence som er interessant for os”, slutter Ole Vinje.

Komplett er dog ikke mæt i forhold til vækst i Norden, men ønsker også tilstedeværelse i tilstødende lande.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.