Forside Nyheder

Nu er pære-projektoren her

Det er en af de ting, mange smarthjems-entusiaster går og venter på.

Kombinationen af en pære og en projektor gør det ikke bare muligt for eksempel at projicere billeder ned på skrivebordet fra en skrivebordslampe, det gør også en helt ny type interaktion mulig.

Kombinerer man et lille kamera med en pære-projektor, kan kameraet opfange ens bevægelser, og dermed kan man også manipulere rundt med de ting, der projiceres fra pæren.

Den type teknologi har Microsoft i flere år vist frem i deres ?fremtidshjem? i hovedkvarteret i Redmond, og Sony viste produkter frem på CES, der kunne det samme, og som skal komme på markedet inden for 2-3 år.

Et nyt Kickstarter-projekt er imidlertid kommet dem i forvejen. Beam er navnet på en ny pære, som man lige nu kan forudbestille på crowdfunding-siden. Den har en lille Android-computer indbygget og kan streame indhold fra netværket.

Folkene bag forestiller sig også situationer, hvor man for eksempel bruger IFTTT til at aktivere videobeskeder til hinanden, hvis man for eksempel kommer senere hjem fra arbejde end fruen.

Der er dog en meget stor ulempe ved Beam. Den kan foreløbig kun projicere billeder i 100 Lumens, og der skal ikke ret meget dagslys til at ødelægge den fornøjelse.

Projektet er dog kommet godt undervejs og har på kun få dage allerede nået over halvdelen af indsamlingsmålet på 200.000 dollar.

De, der bidrager til projektet, kan forvente at modtage Beam i oktober.

Annonce:
Forrige artikelNy Alien-film bekræftet
Næste artikelNye farver på Libratone-produkterne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.