Forside Produkter HiFi & Surround

Nu kan du streame Led Zeppelin i HIFI-kvalitet

-

 

De store, gamle rockbands er tilsyneladende reserverede, når det gælder musik-streamingtjenesterne.

Udvalget af Pink Floyd-materiale varierer kraftigt efter, hvilken tjeneste, du lytter på, og The Beatles er stadig ikke at finde på streaming-tjenester, men kun på iTunes. AC/DC kan heller ikke findes på streamingtjenesterne endnu.

Sådan var det også indtil sent i 2013 med Led Zeppelin. Men i lidt over et år har Spotify-brugere kunnet lytte til bandets klassiske albums via streaming. Dog kun i Spotifys højeste kvalitet. Dem, der foretrækker lossless streaming á la den, man finder på WiMP/Tidal, har måttet undvære.

Men nu er Led Zeppelin også kommet på WiMP/Tidal, samt streamingtjenesterne Rdio og Rhapsody. Det betyder, at man kan høre ?Stairway to Heaven? i den remastrede version uden at skulle ærge sig over, at kompressionen ødelægger introens akustiske guitar spillet af Jimmy Page, eller at John Bonhams bækkener er uden detaljer og overstyrer.

Du kan læse mere om WiMPs integration af Led Zeppelin-materialet her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.