Forside Produkter HiFi & Surround

Ny distributør af Piegas designhøjttalere

 

Det schweiziske højttaler-mærke Piega får fornyet fokus. AV-Connection overtager distributionen.

AV-Connection  er fra 2015 ny distributør af PIEGA. De schweiziske designhøjttalere, som nu får fornyet fokus på det danske marked.

“De kvaliteter mange folk søger, når der skal købes en Hi-fi højttaler ‘for livet’, er ofte ret simple: Enestående lyd, pakket ind i et elegant design og så naturligvis til en fornuftig pris. – Vi mener PIEGA har hele pakken”, fortæller Ronni Søby, Direktør i AV-Connection, og fortsætter:

“Heldigvis er god lyd og kvalitetsprodukter atter i folks bevidsthed. I en tid hvor man ofte altid har sit musik med sig i lommen og HD lyd bliver bedre udbredt, er det netop særligt vigtigt, at forbrugerne ikke mister troen på den gode lyd pga. højttalerkvaliteten”.

Historien om Piega

PIEGA blev startet af Leo Greiner og Kurt Scheuch, et umage par med meget forskellige forcer.

Kurt Scheuch kom til at stå for innovationen og alt det tekniske, mens Leo Greiner varetog firmaets økonomi og strategi. De opnåede hurtigt succes i hjemlandet Schweitz.

I de senere år hos PIEGA er 2. generation af det familieejede firma kommet med ind, hvilket har givet firmaet et frisk pust og virkelig fået PIEGA med på verdenskortet, med stor anerkendelse fra Hi-fi pressen. PIEGA er således godt rustet til fremtiden inden for High-end lyd, og der er en masse nye spændende produkter på vej.

PIEGA er nok mest kendt i Hi-fi kredse, specielt for deres egenudviklede bånddiskanter (LDR – Linear Drive Ribbon), som er så specielle at fremstille, at de ikke engang har haft behov for at tage patent på dem. Kun meget få folk i verden kan lave dem, og de sidder hos PIEGA.

Et andet stort kendetegn ved PIEGA højttalere, er at de fleste modeller er fremstillet i aluminium, hvilket giver en stærk konstruktion, samtidig med at godstykkelsen er meget mindre, og derved er det muligt at lave en højttaler der fylder mindre end traditionelle træhøjttalere, med samme kabinet volumen.

Se også: Piegas hjemmeside

 

 

 

Tilgængelighed

Forhandlere i Danmark:

AV-Connection i Sønderborg og Odense.
AudioVision i Skive
KT-Radio i København.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.