Forside Nyheder

På gaden fredag: The Order: 1886

 

The Order: 1886 er ude eksklusivt til PS4 i morgen. Vi har spillet det og er klar med 3 gameplayvideoer.

The Order: 1886 er et særskilt studie i smuk grafik og lyd. Du skal dog være forberedt på en meget lineær og kontrolleret oplevelse.

Imorgen udkommer The Order: 1886 til PlayStation 4. Spillet har været hypet voldsomt siden PS4 første gang så dagens lys.

Spillet foregår i London i den Viktorianske tid.

Du indtager rollen som en af Kong Arthurs riddere om det runde bord. Som en del af broderskabet The Order, kæmper I mod half-breeds, en blanding af menneske og bæst, der hærger Londons røgfyldte og snævre gader.

 


Gameplayvideo 1

 

Ridderne har opdaget Blackwater, en mystisk væske der markant forlænger levetiden på ridderne, samt har helbredende effekt.

Den spirende industrielle revolution har ført til at ridderne har voldsomt avancerede våben, hvilket de har brug for i kampen mod de stadigt voksende antal half-breeds.

Foruden den åbenlyse fjende, foregår der også politiske ting bag ryggen og måske endda i inderkredsen af The Order. Hvad skyldes det, hvad er den skjulte dagsorden og er der noget du kan gøre ved det?

Historien i The Order: 1886 er god, spændende og ganske velfortalt.

 

Grafisk uovertruffent

The Order: 1886 er uden sidestykke det smukkeste PS4 spil til dato. Især lyset og måden det reflekterer på diverse objekter virker mere ægte end vi er vant til. Samtidig er ansigtsanimationer, baggrunde og detaljer i påklædning mv, på et højt niveau. Er du en sucker for god grafik, kan det alene være nok til at tage et nærmere kig på The Order.

 


Gameplayvideo 2

 

Lydeffekter og stemmeskuespil er på ligeledes glimrende og sammen med den spændende historie om kampen mod half-breeds og de spirende interne genvordigheder i The Order, er scenen virkelig sat til en smuk og filmisk oplevelse

 

Medaljens bagside

Når spil går hen og bliver så smukke og filmiske som her, ja så sker det sjældent uden omkostninger. I The Orders tilfælde går det på rendyrket gameplay.

Ca. halvdelen af spillets kampagne på omkring 8 timer, er rendyrkede cutscener, altså scener hvor du kan læne dig tilbage og lade controlleren hvile i skødet. Når du så har kontrol over din karakter, “bestemmer” spillet om du kun kan gå, hvornår du må løbe, om du skal snige dig og hvornår du må trække dine våben. Denne overdrevne kontrol ødelægger desværre oplevelsen en del.

Derudover har spillet især EN snigemission som er umådeligt frustrerende idet det mindste lille fejltrin er lig med døden og start forfra. Smukt som spillet er så virker hele gameplaydelen ikke på niveau med resten – desværre.

Spillet har dog områder, hvor man slippes mere løs. Her viser spillet, at der faktisk er tale om en fornuftig cover-shooter om end områderne man begiver sig om i er af begrænset størrelse.

Våbnene er opfindsomt udført, lyden af dem er fremragende, ting knuses når man rammer dem og styringen af din figur er god og præcis.

Selvom jeg elsker en god historie og vægter den højere end ønsket om at kontrollere alt i et spil, kunne jeg dog trods alt godt have ønsket mig en smule mere frihed end tilfældet her.

 


Gameplayvideo 3

 

Konklusion

The Order: 1886 er for dig der elsker en god historie og godt kan lide en lineær spiloplevelse. Spillet bestemmer til fulde hvor du skal hen, hvordan du kommer derhen og hvornår – det skal du være forberedt på.

Til gengæld får du den smukkeste grafisk og lydmæssige oplevelse på PS4 til dato. Noget der, for mig i hvert fald, har gjort oplevelsen ganske interessant trods mangler i gameplayet.


The Order: 1886 er ude eksklusivt til PS4 i morgen, fredag den 20 februar.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.