Forside Nyheder

PS4-ejere får fri PS Plus multiplayer denne weekend

 

Annonce:

Sony giver PS4 gratis adgang til online multiplayerfunktionerne fra PS Plus i den kommende weekend.

Hvis du har en PlayStation 4, kan du godt begynde at glæde dig til weekenden. PlayStation giver nemlig fri adgang til PlatStation Plus hele næste weekend fra fredag til mandag morgen.

Tilbuddet gælder for alle PS4-ejere, og det er ikke engang nødvendigt at tilmelde sig, så der er faktisk ingen undskyldninger for ikke at prøve det! Tag din spiloplevelse op på et nyt niveau med dette tidsbegrænsede tilbud, der giver adgang til den utrolige multiplayer i f.eks. Destiny, Far Cry 4, Grand Theft Auto V og EA SPORTS FIFA 15.

Denne mulighed for at spille online multiplayer uden ekstra omkostninger giver også PS Plus-medlemmer lejlighed til at prøve Share Play. Her kan du give controlleren til en ven, som kan hjælpe med en særligt svær bane, eller du kan invitere din ven til at spille online multiplayer, selvom din ven ikke selv ejer spillet.

PS4-ejere har fri adgang til PlayStation Plus i 3 døgn, fra fredag d. 13/2 kl. 07:00 til mandag d. 16/2 kl. 07:00.

Bemærk at dette tilbud giver kun adgang til PS4 online multiplayer-funktionerne. Brugerne skal stadig have et eksemplar af de spil, som de vil spille online.

Annonce:
Forrige artikelSamsung svarer: Sådan lytter vores TV
Næste artikelSamsung skruer op for innovationen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.