Forside Nyheder

Samsung skruer op for innovationen

Samsung har muligvis fundet løsningen på problemet med faldende salgstal.

Firmaet har indset, at smartphones og tv?er ikke kommer til at kunne bære firmaet i al evighed, og derfor satser de nu på innovation.

Ifølge Korea Times er firmaet i gang med at udforske alt fra selvkørende biler over droner til 3D-printere og robot-styret telepresence, hvor man kan fjernstyre en robot, der repræsenterer én selv fra den anden side af kloden. Og vi har naturligvis også allerede set Samsungs indtræden på VR-markedet med deres GEAR VR-brille.

En anonym kilde fra Samsung siger til avisen, at ?Firmaet har tidligere primært baseret sig på at lave ting, der kan konkurrere på prisen. Men det er en gammel forretningsmodel?.

Det nye innovationshold er angiveligt separat fra Samsung Electronics, der er den del af Samsung-koncernen, vi kender bedst. Holdet skal dog alligevel ledes af JK Shin, hvis job ellers hang i en tynd tråd efter fiaskoen med Samsung GALAXY S5.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.