Forside Nyheder

Vifa Helsinki er en ny bærbar designer-højttaler


Galleri: Vifa Helsinki

 

Vifa er klar med Helsinki, en bærbar Bluetooth streaming-højttaler, i dansk design.

Helsinki er det nyeste medlem i Vifas familie af trådløse designer-højttalere.

Den kombinerer et karakteristisk, kompakt design og robuste materialer. Den kan bruges i hjemmet eller på farten, og kommer med trådløs streaming via Bluetooth 4.0 aptX.

“Helsinki indtager en helt ny plads i vores serie af trådløse højttalere. Den er mindre og mere dristig i sit design end Copenhagen og Stockholm højttalerne, men har stadig samme karakteristiske egenskaber og filosofi i forhold til materialer, godt håndværk og stærk lyd”, fortæller Mikael Ankersen, ingeniør hos Vifa og ansvarlig for udviklingen af Helsinki.

Helsinki er handy og let at transportere rundt med et hurtigt greb i den chikke rem af ægte læder . Og fordi højttaleren har Bluetooth-forbindelse og en god batteritid, kan den også bruges uden for hjemmet.

Siderne er beklædt med et specialfremstillet uldstof fra Kvadrat. En særlig væveteknik sikrer en optimal lydgengivelse. Og samtidig er stoffet vandafvisende for at sikre en modstandsdygtig højttaler til både ude- og inde brug.

Den rå læderrem kommer fra den svenske læderproducent, Tärnsjö Garveri, og rammen er aluminium støbt i ét stykke for at undgå synlige samlinger.

Vifa Helsinki fås i farverve: Willow Green, Misty Blue, Dusty Rose og Sandstone Grey.

Se også: Vifa klar til konkurrence mod B&O og Libratone
 

 


Galleri: Vifa Helsinki

 

Pris og tilgængelighed

Vifa Helsinki koster kr.  2.999,-

Er i handlen nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.