Forside Nyheder

Apples tv-tjeneste kan komme til efteråret

-

 

Danskere med amerikanske Apple-konti skal måske spidse ører og holde øje med disse sider.

Apples live-tv-tjeneste, som har været på rygteplanet i flere år, ser nu ud til at blive en realitet til efteråret. Det skriver The Wall Street Journal.

Avisens kilder meddeler, at der skulle være tale om 25 tv-kanaler, man vil kunne se live. Prisen for tjenesten skulle ligge på mellem 30 og 40 dollar om måneden, hvilket lige er en anelse dyrere end den konkurrerende Sling TV-tjeneste, der har 20 kanaler og som blev lanceret på CES. Den koster 20 dollar om måneden. Det er dog billigere end PlayStation Vue, der forventes at koste helt op til 50 dollar.

Hvis Apple følger tendensen fra Sling og PlayStation Vue, vil der blive tale om store kabelkanaler, såsom CNN og ESPN, men også filmkanalen AMC, Cartoon Network og andre vil være ombord. Apple har som bekendt et tæt samarbejde med Disney, så Disney-kanaler som ABC og Disney Channel vil formentlig også kunne findes på tjenesten.

Derudover kommer de øvrige broadcast-kanaler som CBS og Fox – men ikke NBC og deres tilhørende kanaler såsom SyFy channel. Det er nemlig tilsyneladende uenigheder med NBCs moderselskab (kabel-tv-selskabet Comcast), der har bremset Apple i at lancere tjenesten tidligere.

Tjenesten skulle køre som en app, der naturligt nok kommer til at køre på Apple TV, men også iPad og iPhone. I det første tilfælde betyder det, at danskere, der allerede har deres Apple TV indstillet til at bruge den amerikanske iTunes, måske også vil kunne se amerikansk tv live på denne måde. Om der er IP/DNS-blokering på, vil tiden vise.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.