Forside Nyheder

Buede Samsung-skærme til computeren

-

 

Samsung udvider sit sortiment af computer-skærme med en ny serie af buede modeller.

Samsung udvider sit sortiment af skærme og lancerer en ny serie af buede modeller. Skærmene bliver tilgængelige i størrelser fra 23,5″ til 31,5″.

Skærmene er udstyret med Vertical Alignment (VA)-teknologi, har et kontrastforhold, der spænder fra 5000:1 for SE590C til 3000:1 for de mere simple modeller samt en lysstyrke på op til 350 cd/m2 for modellerne SE590C og SE591C. Samsung lokker desuden med god sort-gengivelse og skarpe farver.
 
Samsung fortæller at den buede form på skærmene er designet til at passe til den naturlige form på menneskers øjne, hvilket giver en særligt omsluttende billedoplevelse. Derudover giver en buet skærm også et bredere synsfelt samt følelsen af øget billeddybde, og den er derfor specielt velegnet til spil- og filmoplevelser.

”Med vores nye buede skærme tager vi brugeroplevelsen til et helt nyt niveau. Vi vil fokusere helhjertet på buede skærme, fordi det giver en forbedret billedkvalitet og en mere fuldendt oplevelse”, siger Atlan Brabæk, Sales Manager Enterprise Business hos Samsung Danmark.
 
De nye skærme er udstyret med funktionen Eye-Saver Mode, der reducerer blåt lys, samt en funktion, der mindsker skærmflimmer. Funktionen Game Mode justerer desuden kontrast og farver samt minimerer forsinkelser. Tilsammen forbedrer disse funktioner spilleoplevelsen.

 

Pris og tilgængelighed

Samsung SE790C: 5.100 kr
Samsung SE590C: 4.300 kr
Samsung SE591C: 2.700 kr
Samsung SE510C: 2.600 kr og 2.200 kr (prisen afhænger af tommemål)

De nye skærme er tilgængelige i butikkerne fra midten af april.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.