Forside Nyheder

Danmark snydes for Apple Watch i første omgang

-

 

Danmark er ikke blandt de lande, der får adgang til Apple Watch først.

Det er (som vanligt) de største markeder i verden, der får mulighed for at købe uret først, så man skal til nabolande som Tyskland eller Storbritannien for at få fingre i ét på lanceringsdatoen.

Denne lanceringsdato kender vi også nu. Uret kommer på gaden 24. april, med forudbestilling fra 10. april. Apple ville kun sige, at de arbejder på at få uret ud i flere lande.

Uret kommer i to størrelser (38mm og 42mm) i tre kategorier, som vi naturligt nok ikke kender de danske priser på endnu.

Den billigste kategori er Apple Watch Sport, hvor uret er lavet i aluminium og remmen i gummi i forskellige farver. Denne model er, som navnet antyder, primært lavet til sportsudøvere og motionsfans. Den lille model koster 349 dollar, den store koster 399 dollar, eller cirka 2300/2600 kroner før danske skatter og afgifter.

Det ?almindelige? Apple Watch er lavet i rustfrit stål, inklusive remmen, der kan fås i forskellige eksklusivitets-niveauer. Dette ur starter ved 549 dollar for den lille model og går helt op til 1.049 dollar for en stor model med den mest eksklusive rem. Altså fra ca. 3.600 kroner til 7.000 kroner

Og så er der Apple Watch Edition-serien. Det er en limited edition-serie i 18 karat guld, der starter ved ? hold fast ? 10.000 dollar, eller cirka 66.500 kroner før danske skatter og afgifter.

Dermed lægger Apples ur sig som minimum 100 dollar (20-25%) over de fleste af konkurrenternes prisniveau.

 

Se også: Apple Watch er præsenteret, her er flere detaljer

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.