Forside Indhold og distribution Musik

Deezer CD-streaming klar til Sonos

-

 

I dag har Sonos-brugere fået en ny musikstreaming. Deezer Elite byder på FLAC-streaming i CD-kvalitet.

Deezer Elite hedder den nye gren af Spotify-konkurrenten Deezer hvor musikken streames i CD-kvalitet.

I første omgang tilbydes CD-streamingen til Sonos-brugere verden over. Tilgængelig i 150 lande er de med et slag blevet verdens største streaming-tjeneste indenfor lossless FLAC.

I første fase vil nuværende brugere af Deezer Premium+ (kr. 99/måned) blive tilbudt at opgradere til Deezer Elite.

Herefter vil der være adgang til Deezers 35 mio. albums i lossless FLAC med en streaming-hastighed på 1.411 kbps eller derover. Dette i et eller flere rum med Sonos musiksystem.

“Vi er glade for at Deezer presser på for endnu bedre kvalitet, og bringer Deezer Elite ud til Sonos kunder i hele verden”, lyder det fra Sonos CEO John MacFarlane, og supplerer med at der er god momentum i udviklingen indenfor streaming lige nu.

En undersøgelse blandt de amerikanske brugere af Deezer Elite FLAC-streaming nåede konklusionen at: 91% af brugerne kan høre forskel.

 

Pris og tilgængelighed

Deezer Elite er lanceret i dag d. 19. marts 2015.

Tjenesten koster kr. 199/måned.

Almindelige brugere af Deezer Premium+ vil blive tilbudt opgradering til Deezer Elite.

Tegnes et årsabonnement, vil det første år være til prisen på Premium+ som er kr. 99/måned i alt kr. 1.188,- for første år. Derefter stiger prisen til kr. 2.388/år.

Har du fået et års fri Deezer med dit Sonos-køb tilbydes Deezer Elite for kr. 30/måned. Når kampagnen udløber vil prisen være kr. 199/måned.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.