Forside * Nyheder

Den ultimative hjemmebiograf: Nu leverer IMAX til private

-

 

IMAX Private Theatre er den proffesionelle biograf installeret i privaten. Men du skal vinde i lotto eller have millioner på bogen.

Hvis du lige har vundet millioner i lotto, eller har dem på bankbogen i forvejen, hvad så med at få en ægte IMAX biograf hjem i privaten?

Det er nu blevet muligt efter at IMAX er blevet leveringsdygtig her i Europa af deres “Private Theatre system”. En biograf i løsdele, som AV-håndværkeren (custom installer) kan installere. Det skriver What Hi-Fi.

Med i pakken følger den patenterede IMAX projektion, der her består af to professionelle 4K projektorer, et buet lærred fra gulv til loft samt IMAX proprietære teknologi for surround-lyd.

For selvom IMAX nok mest genkendes for det “synlige”, det store buede lærred, så fortæller de at deres kunder vægter lyden som 50% af oplevelsen i en IMAX-biograf.

Derfor leveres håndlavede højttalere kalibreret med laserteknologi, og IMAX lover 10 gange mere dynamik end i en typisk “almindelig” biograf.

 

 

 

 

Når biografen er installeret i hjemmet, så begynder den medfølgende 5-års support-aftale, hvor IMAX moniterer systemernes ydelse døgnet rundt (24-7-365) og ved alle problemer der kan løses med fjernadgang der påbegyndes fejlretningen senest 5 minutter efter at fejlen er opstået.

Der følger en film-server med, hvor der allerede er indlæst 200 IMAX-film, og anlægget har 4 indgange for andre kilder. Eksempelvis kan gamere tage en kamp med splitscreen på det store lærred. 

For at få plads til biografen skal du rydde et rum med en lofthøjde på minimum 3 meter og gerne højere, med god plads bag lærredet til bagprojektion. Deres prototype med 15 sæder kræver et rum på mindst 3,65 x 6,7 x 12,5 m (H x B x D).

Når du har målt op og gjort klar, så er der lige det med prisen:

En IMAX biograf til privaten starter ved ca. 20 millioner danske kroner. Auch!

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.