Forside Nyheder

Drop recorderen? Waoo klar med 2 døgns TV-arkiv

-


Det nye arkiv kan tilgås via TV-guiden i Waoo-boksen

 

Drop harddisk-recorderen nu? TV-distributøren Waoo er klar med et 48 timers TV-arkiv.

Det nye TV-arkiv hos tv-distributøren Waoo henvender sig til TV-seere, der gerne vil se eller gense en udsendelse, som er blevet vist inden for de seneste 48 timer. Der er oprettet et arkiv på de fleste kanaler og programmer, som Waoo! leverer.

Man behøver altså ikke længere have en harddiskoptager derhjemme, da TV-arkivet ligger “i skyen”.

”Vores TV-kunder har en forventning om fleksibilitet. TV-oplevelsen er ikke længere en her-og-nu-ting, man planlægger sin aften efter, men i langt højere grad lyststyret. Netflix, TV 2 PLAY og de andre webbaserede tjenester har på kort tid ændret vores TV-vaner, og derfor er det en stor fornøjelse, at vi nu kan tilføje arkivfunktionen til det bibliotek af information, seerne kan dykke ned i og bruge efter behag”, fortæller Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo.

TV-arkivet er blevet muligt, fordi Waoo nu har sikret sig rettigheder til at optage og streame TV-udsendelserne fra skyen direkte til den enkelte husstand. En rettighed, som ligger hos de enkelte kanalleverandører.

 

Integreret i Waoo-boksens TV-guide

Arkivfunktionen er integreret i den TV-guide, som i forvejen ligger på TV-boksen.

Alle de tilgængelige programmer kan derfor startes med få tryk på fjernbetjeningen.

Sammen med det nye TV-arkiv har Waoo! også opdateret Kanalbutikken på TV-boksen.

 

Se også

Baggrund: Sådan virker den nye TV-portal i Waoo

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.