Forside Nyheder

‘Firefly’-skuespillere crowdfunder ny serie

-

Hvad gør man, når man når man er arbejdsløs sci-fi-skuespiller, der hænger ud på fan-konferencer?

Laver en serie om fan-konferencer, naturligvis!

Alan Tudyk, som mange Recordere-læsere sikkert husker fra Joss Whedon-projekter som ?Doll House? og især ?Firefly?, har lige præcis gjort dette.

Hans rolle som piloten i ?Firefly? har gjort ham til en populær gæst på fan-konferencer, sammen med hovedrolle-indehaveren fra ?Firefly?, Nathan Fillion.

Med Tudyk i spidsen har de to derfor nu sat et nyt crowdfunding-intiativ i gang, der netop handler om to arbejdsløse sci-fi-skuespillere, der drager rundt på fan-konferencer, og som i den forbindelse oplever en masse sjove ting.

Serien er i ti-minutters afsnit og skal køre på Vimeo. Og det kommer den til, for på bare to dage har projektet samlet mere end 1,2 millioner dollar sammen, og målet var tæt på en tredjedel af dette.

Det betyder, at der er garanteret produktion af mindst otte afsnit plus ekstra-materiale. Du kan læse mere ? og donere ? HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.