Forside Nyheder

Fladskærmene sender Fona i rødt igen

-

 

Fona-kæden har svært ved at tjene penge nok, og må endnu engang levere et regnskab med millionunderskud.

Selvom elektronikkæden har været igennem slankekur med fyringer og lønnedgang for de ansatte, så leverer kæden endnu engang et regnskab der viser et millionunderskud.

Omsætningen faldt fra 2,1 mia. til 1,9 mia. kroner, og underskudet i 2014 blev på 29,9 mio. kr. før skat. Året før havde kæden et underskud på 31,6 mio. kr.

Ole Jul Nielsen, Økonomidirektør i F Group, forklarer til Channelworld at de i løbet af året blev ramt på indtjeningen grundet prisfald på fladskærms-tv og pc’er.

“Men det har rettet sig siden, og vi følger nu vores budgetter”, fortæller Ole Jul Nielsen overfor ChannelWorld, og fortsætter:

“Vi har tilpasset antallet af medarbejdere, men der skal jo være nogen til at sælge vores varer i de fysiske butikker. Fona bygger på et servicekoncept med strøgbutikker, hvor der skal være et vist serviceniveau, hvis vil have kunderne til at besøge os”.

Fona-kæden har 57 butikker, og har i år overtaget nogle lejemål efter Expert der satser mere på Megastores i konkurrence med Elgiganten fremover.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.