Forside Baggrund

Første kig på Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

-


Galleri: Samsung Galaxy S6 og S6 Edge – Gamechangere for Samsung

Første kig på Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Det er ikke så tit at jeg imponeres af nye Samsung produkter, men jeg er blæst helt væk af Samsungs to nye Smartphones S6 og S6 Edge

Recordere.dk har været på besøg hos Samsung Danmark, hvor vi fik et smugkig på de to nye Galaxy modeller, der kommer inden for en måneds tid.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at de forrige modeller af Galaxy serien ikke har imponeret på design, og selvom specifikationer og kamera har været i orden, så har det holdt mig fra at købe en Samsung telefon at den føltes som et stykke plastik legetøj, når man fik den i hånden.


Slut med plastik og knirken

Med Samsung Galaxy S6 og S6 Edge er det slut med det traditionelle plastikdesign, og Samsung er med deres nye design klar med Smartphones der føles rigtige, når man sidder med dem i hånden.

 

Min første tanke var “WOOOOW”, da jeg så de nye modeller.

Især Galaxy S6 Edge er både smuk, og har et designudtryk der ville få enhver Apple fanboy til at tisse i bukserne af begejstring havde telefonen haft et Apple logo på bagsiden. Men det her er en Samsung, og den føles bare lækker på alle områder. Lad mig kort skitsere hvorfor jeg er så begejstret.

Væk er battericover, og væk er alt Samsungs frygtelige pre-installerede software som kunne ødelægge enhver brugerflade. Android Lollipop og nogle ekstra gestures som swipe ind fra siden er nok, og det løfter kvalitetsoplevelsen en hel del.

Knapperne føles rigtige, og endeligt giver buet skærm mening. Denne her buer på den rigtige måde i forhold til en telefon, og det giver et helt bestemt udtryk at skærm nærmest er ét med hele telefonen.

Jeg har faktisk ikke været begejstret for et nyt telefon design så længes jeg mindes. Jeg tror jeg havde lidt samme følelses da Nokia introducerede deres Lumia telefoner i sin tid, men de havde bare andre faktorer imod sig.


Trådløs opladning er fremtiden

Samsung understøtter trådløs opladning, og kan lades op fra tom til fuld på 180 minutter. Har du USB kabel kan du på 10 minutter lade telefonen til 4 timers normalt brug, hvis du er løbet tør. Men det indbyggede batteri tilbyder 2.550 Mah på S6 og 2.600 Mah på S6 Edge.


Kameraet tegner også godt

Det indbyggede 16 megapixel kamera med en god lysfølsomhed tegner også godt, men alt det vender vi tilbage til, når vi får telefonen til rigtig test.

Med F1,9-linse og højopløsningssensorer i begge kameraer kan du tage billeder i høj kvalitet, selv under dårlige lysforhold. Fast Tracking Auto Focus sikrer, at dine billeder bliver skarpe og er i fokus, selv når du skal tage billeder af et motiv i bevægelse.

Kameraet starter hurtigt op, når man dobbeltklikker på homeknappen, og så er man klar til at tage billeder.


Forvent en anmeldelse i april

Både Samsung Galaxy S6 og S6 Edge kommer til Danmark den 11. april, og priserne kan du læse mere om her.

Som sagt var i dag kun et smugkig, men Samsung har lovet os, at vi har begge telefoner til anmeldelse i april, og vi kan ikke vente. Vi håber virkeligt at telefonen kan leve op til førstehåndsindtrykket.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.