Forside Indhold og distribution Film

Hovedstaden fører an på tv-streaming

-

 

I hovedstadsområdet er det hele 2 ud af 3 der streamer TV, men endnu få der klipper kablene helt.

Boxer TV har fået analyseinstituttet YouGov til at tage pulsen på danskernes vaner indenfor tv-streaming, og 2010 danske tv-seere blev udspurgt om tv-vanerne.

Ikke overraskende er streaming mere udbredt i de store byer end på landet, og hovedstadsområdet fører an på streaming.

I hovedstaden er der næsten 2 ud af 3 som streamer nu (62%). Det skriver Ritzau.

Til sammenligning er det ca. halvdelen i Nordjylland der streamer. I de øvrige regioner er tallene: Syddanmark 58%, Midtjylland 55% og Sjælland 53%.

Selvom der tales en del om i disse år at klippe kablerne og rent gå på streaming, så er tv-streaming fortsat et suplement til almindelig TV (flow-tv) lige nu. Men ca. 8% har kun streaming nu.

“Streaming opfattes ikke som en erstatning for flow-tv. Det er et mønster, som vi også kender fra vores egne tv-kunder. De begynder i højere grad at skræddersy deres egne tv-pakker med specifikke flow-tv kanaler, og så supplerer de med en streamingtjeneste eller to”, fortæller Philip Philipson, Marketingchef hos Boxer, til Ritzau.

Det er især de unge der helliger sig ren streaming. Børn streamer også meget, men det betyder ikke nødvendigvis at mor og far klipper tv-kablerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.