Forside Nyheder

Internet Explorer er død! (Indsæt navn her) leve!

-

 

Internet Explorer har haft en lang og mildest talt broget karriere. Men nu er det slut.

Microsoft har længe indikeret, at der kommer en helt ny webbrowser med Windows 10, som går under navnet ’Project Spartan’. Dette bliver dog ikke det endelige navn. Det bekræftede Chris Capossela i går ved Microsoft Convergence-konferencen.

Han sagde, at Microsoft leder efter et nyt brand til deres browser, og bekræftede, at browseren i Windows 10 ikke kommer til at hedde Internet Explorer.

På forbrugersiden er Internet Explorer altså død, når Windows 10 lanceres officielt. På enterprise-siden forsætter den lidt endnu, men denne frist er også stakket.

Den nye browser kommer formentlig til at hedde noget med Microsoft foran, for fokusgruppe-undersøgelser viser, at Chrome-brugere foretrækker ”Microsoft (indsæt navn her)” frem for noget som helst, der har med navnet Internet Explorer at gøre.

P.t. er Internet Explorer (hvis man samler alle versioner, der er installeret derude) nummer to på verdensplan efter Chrome, der har dobbelt så mange brugere som Microsofts browser.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.