Forside Nyheder

Jeres næste iPhone kan blive lyserød

-


Næste iPhone kan udkomme i lyserød farve, som denne fra HTC.

 

Der er allerede gang i rygtebørsen for de kommende iPhone-modeller. De fortæller at der kommer “Force Touch” og lyserød farve.

Selvom der formentlig er mange måneder til vi ser en eller flere ny iPhone-modeller, så er der allerede gang i rygtebørsen. Avisen The Wall Street Journal har et godt kildenet til Apple, og de fortæller:

At næste iPhone kommer med “Force Touch”, som er et touch-display der også kan registrere hvor hårdt der trykkes. Det giver mulighed for at en applikation kan reagere forskelligt alt efter hvor hårdt der trykkes på skærmen.

Det kunne være en musik-applikation, hvor pianoet lyder forskelligt alt efter hvor hårdt der trykkes på tangenterne. Ligesom ude i den virkelige verden.

 

Lyserød farve

Hvad størrelser angår, så fortælles at Apple ikke har nogen planer om at introducere nye størrelser i år. De holder fast i 4,7″ og 5,5″ som nu.

Men kilderne fortæller at Apple lige nu tester en fjerde farve: pink

De nuværende modeller fås i sølv (silver), champagne (gold) og koksgrå (space gray). Men Apple tester for tiden om der også skal en lyserød (pink) variant på bordet.

Det er dog ikke afgjort endnu om der kommer en lyserød iPhone.

Avisens kilder fortæller at Apple begynder masseproduktion af komponenter til de næste iPhone-modeller i maj måned. Apple har tradition for at præsentere dem i september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.