Forside * Nyheder

Nu kommer der live-TV på PlayStation

-

Forestil dig, at du ikke behøvede en kabel-boks for at se live-TV, men kunne klare både dette og on-demand-indhold på din PS4?

Annonce:

For nogle PlayStation-brugere bliver dette nu virkelighed.

Chefen for Sony Computer Entertainment, Andrew House, siger til Wall Street Journal, at PlayStation-brugere i de amerikanske byer New York, Chicago og Philadelphia, om to uger vil kunne få deres kabelkanaler som livestreams direkte på PlayStation.

Han vil dog ikke ud med, hvornår resten af USA (eller verden, for den sags skyld) får adgang til tjenesten, der har fået navnet PlayStation Vue.

Ifølge Engadget er det langt fra en perfekt tjeneste fra starten. Angiveligt mangler populære kanaler som CNN og AMC, der som bekendt har serier som ’The Walking Dead’ og ’Better Call Saul’ på programmet.

Om Danmark nogensinde får adgang til noget lignende, eller om det forbliver noget, kabelselskaberne selv tilbyder, vil tiden vise.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.