Forside Nyheder

Ny Steve Jobs-dokumentar vækker vrede hos Apple-chef

-

Der er SXSW-festival i Austin lige nu.

Ud over en masse musik, der kommer i denne uge, har den sidste uge budt på tech- og medie-events. Og en af dem er premieren på en ny Steve Jobs-dokumentar.

?Steve Jobs: The Man in the Machine? er en film, der angiveligt tør gå lidt mere hårdt til værks i forhold til myten om Steve Jobs som den store teknologi-guru. Den giver, hvad The Verge kalder et ?ubamhjertigt? portræt af Jobs, med fokus på mandens mere problematiske måder at være på.

Det har fået Apples underholdnings-topchef, Eddy Cue, til at protestere offentligt. På Twitter kalder han filmen for ?skuffende?, ?fejlbehæftet? og ?ondsindet? og fortsætter med at sige, at filmen ikke viser hans ven sådan som han kendte ham.

Det skal dog siges, at det ikke er hvem som helst, der har lavet filmen. Det er verdens måske mest anerkendte dokumentarist p.t., Alex Gibney, der står bag filmen. Han har tidligere slået hul i myter omkring mennesker, herunder Julian Assange, James Brown og Lance Armstrong.

Der er ikke meldt nogen premieredato ud på filmen endnu. Du kan se et klip fra den her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.