Forside Nyheder

PS4 v2.50 kan pause/genoptage spil

-

 

Sony PlayStation får suspend/resume og en række andre nyheder som brugerne har efterspurgt.

Sony er på vej med en ny software-opdatering til PlayStation 4. Den hedder version 2.50, kodenavn Yukimura.

En af nyhederne er suspend/resume, der gør det muligt at forlade et igangværende spil, sætte konsollen i “stand-by” og vække spillet igen hvor det skal, blot med et tryk på PS-knappen på game-controlleren.

Der kommer mulighed for at søge efter Facebook-venner som også spiller, og den vej rundt udvide netværket af mulige dyster ved konsollen.

Nu kan spil også streames med 60 billeder/sek (60 fps). Både på “Remote Play” (spil fra en anden enhed) og “Share Play” (del hvad du spiller).

På trofæ-siden vil konsollen nu automatisk nappe skærmbilledet, tage et screenshot, af det øjeblik hvor trofæet blev vundet. På den måde bliver det nemmere at overskue og dele de forskellige trofæer med vennerne.

Sony fortælller ikke hvornår version 2.50 frigives, men den må være lige på trapperne. 

 

PS4 software update 2.50 (“Yukimura”)

  • Suspend/Resume, which will be supported by nearly all PS4 titles, will create an atmosphere where your games are immediately available at any time ? just pick up your DualShock 4 wireless controller, hit the PS button and get right back into the action of your games. When it?s time to log off, simply put your PS4 in Rest Mode and when you power up the next time, you?ll start your game where you left off. Spend less time getting into your games and more time playing them.

  • Sub-account to Master account Upgrade: Users with a sub-account will now be able to upgrade to a master account directly from their PS4 when they turn 18, removing restrictions for chat, enabling users to fund their own wallet, make purchases and more. Currently, users can upgrade their sub-accounts online at https://account.sonyentertainmentnetwork.com/.

  • Facebook Friend Search: Gamers globally have jumped into PS4 as a redefined social gaming experience and connecting with friends over the network is a huge part of what makes the PS4 community so special. PlayStation now lets you go even bigger by connecting with your Facebook friends on PS4 using your linked account. Search for Facebook friends who are PlayStation Network members and build on the foundation of Friends you already have in your list.

  • Remote Play & Share Play at 60 fps: For games that support 60 fps, the ability to customize the frame rate of Remote Play and Share Play will be added with ?Yukimura.? Play to your bandwidth strengths and use this option to stream gameplay at 60 or 30 fps when using Remote Play or Share Play on supported devices.

  • Accessibility Options: ?Yukimura? introduces a wide variety of options to make their PS4 entertainment experience even more accessible. Options include text to speech, enlarged text, bolder fonts, higher contrast UI, zoom for displayed pictures, invert colors on screen and more. Users will also be able to reassign buttons for DualShock 4, making it easier for users with limited manual dexterity or limited reach and strength to play.

  • Trophy Improvements: We have received a ton of feedback to improve Trophies. In ?Yukimura,? a screenshot will automatically be captured at the moment a Trophy is earned, making it easier than ever for you to share your greatest gaming moments with your friends. We?re also adding more sorting options along with the new ability to remove games from the Trophy list that have 0% completion.

  • Share Video Clips to Dailymotion: When sharing standout PS4 moments via the Share button on DualShock 4, ?Yukimura? will allow players to upload directly to Dailymotion.
    Stay tuned for more information on ?Yukimura? and, as always, let us know in the comments how we can continue to improve PS4 to make it the best place to play.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.