Forside Indhold og distribution Musik

Sådan vil Apple slå Spotify

-

Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at Apple er på vej med en streamingtjeneste.

Opkøbet af Beats og deres streamingtjeneste har lagt fundamentet, men Apple har nogle esser i ærmet i forhold til konkurrenterne.

Ud over, at der allerede findes millionvis af iTunes-kunder, der kan konverteres direkte, har Apple angiveligt sat to af musikbranchens tunge drenge til at gøre tjenesten til noget særligt.

Pladeselskabs-veteranen og tidligere Beats-direktør Jimmy Iovine fulgte med over i Apple efter Beats-købet, og ifølge Financial Times at han i gang med at forhandle eksklusiv-aftaler med kunstnere og pladeselskaber. Det betyder ikke nødvendigvis, at du ikke kan få adgang til de samme kunstnere på Spotify og Apples tjeneste, men det kan betyde at Apples tjeneste giver dig en masse ekstra.

Derudover skriver New York Times, at selve tjenestens interface er et redesign af Beats-app?en. Redesignet skulle blive ledet af selveste Trent Reznor fra Nine Inch Nails. Hvis man kender til Reznors benyttelse af teknologi til interaktion med sine fans, ved man, at han er den helt rigtige mand til jobbet. Nine Inch Nails har altid været langt foran, når det gælder alt fra mobil-apps over sociale medier til websider.

Der går rygter om, at tjenesten lanceres med en softwareopdatering til iOS ved WWDC i juni.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.