Forside Nyheder

Se ståludgaven af Pebble Time

-

Det vakte begejstring, da Pebble for nylig lancerede deres nye Pebble Time-smartur.

Med en ny farveskærm og mikrofon om bord, kastede Pebble-fans sig frådende over den nye model, i en grad, der har slået alle rekorder. Pebble bad om 500.000 dollar til at sætte det ny ur i produktion via crowdfunding-sitet Kickstarter. På kun få dage havde folk forudbestilt uret så meget, at indsamlingen var oppe på over 12 millioner dollar, hvilket er rekord for Kickstarter.

Nu sætter Pebble så ganske overraskende trumf på ved at lancere Pebble Time Steel. Det tog mere end et år, fra den oprindelige Pebble-model blev lanceret, til den mere attraktive stål-udgave kom på gaden.

Men med Pebble Time kommer de næsten samtidig. Forudbestiller man via Kickstarter, kan man få ståludgaven i Juli, hvor plastikudgaven kommer til maj. Og har man allerede bestilt plastikudgaven, skal man blot forøge sit Kickstarter-bidrag til 250 dollar for at få ståludgaven i stedet. Ståludgaven har endda endnu bedre batterilevetid end plastikudgaven. Den kan holde op til 10 dage på batteriet, men er så også ca. 1 mm tykkere.

Lanceringen skete på MWC, hvor en talsmand fra Pebble også løftede sløret for, hvad firmaet forestiller sig, tredjeparts-producenter kan bruge den nye tilbehørs-port på Pebble Time til. Firmaet forestiller sig smarte remme, der for eksempel kan tilføje den GPS-enhed, som Pebble ikke har indbygget, eller en batterirem, der kan få uret til at holde flere uger på en opladning.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.