Forside Nyheder

Spil Super Mario 64 i en browser

-

 

Det er alligevel rimelig vildt at tænke på er det snart er 20 år siden, Super Mario 64 var det hotteste spil, man kunne spille hjemme foran fjernsynet.

Men akkurat ligesom den anden populære spillemaskine, der hedder noget med 64, men som er 10 år ældre, er der rigtig mange der har nostalgiske følelser overfor Nintendo 64.

Denne maskine blev lanceret sammen med Super Mario 64 som det ene af tre spil, der var tilgængelige fra starten, I 1996.

Nu næsten to årtier senere, er den slags spil noget, man kan afvikle i en browser. Som en demonstration af hans evner har Unity-udvikleren Roystan Ross lavet en browser-version af den første bane i Super Mario 64, ‘Bob-Omb Battlefield’.

Spil-connoisseurs brokker så allerede på diverse fora over, at en del af tingene fra den oprindelige bane ikke fungerer helt som de gjorde i originalen. Men derfor er det nu alligevel meget godt gået.

Du kan læse mere om projektet HER.

 

Annonce:
Forrige artikelrecordere.dk awards
Næste artikelApple Watch Edition-købere får royal behandling
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.