Forside Nyheder

Aziz Ansari får sin egen Netflix-komedie

-

Komikeren Aziz Ansari havde for nylig premiere på et liveoptagelse af hans stand-up-show på Netflix.

Det må være gået ret godt, for nu har net flex besluttet sig for at give manden sin egen komedieserie. Og hvis man er fan af Ansari, sådan som han optræder i den populære serie ’Parks and Recreation’, kan man godt begynde at glæde sig.

Ansari har nemlig skabt serien sammen med Alan Yang, der er en af producenterne bag ’Parks and Recreation’. Flere af producenterne bag den samme serie, har også meldt sig under fanerne som Executive Producers.

Ifølge Deadline.com kommer serien til at være semi-selvbiografisk og handle om Ansaris parforhold og dating-situationer. Angiveligt vil der blive en masse gæsteoptrædender fra ’Parks and Recreation’-holdet, og selv Claire Danes skulle have en gæsterolle

Der er ikke nogen udmeldinger om, hvornår serien får premiere, men der er bestilt 10 afsnit til at starte med.

Annonce:
Forrige artikelEvolutionen af Samsung Smart TV: Husker du?
Næste artikelAnalytiker: Waoo går i opløsning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.