Forside Nyheder

Danmarks mest populære web-butikker 2015

-

 

Annonce:

Fona og ComputerSalg går frem, Coolshop og CineMagic tilbage. Her er de populæreste web-butikker ifølge pristjenesten PriceRunner.

For tredje år i træk er Elgiganten danskernes foretrukne online shop inde på pristjenesten PriceRunner, mens Fona er årets absolutte højdespringer.

Hvert år udgives denne oversigt, over hvad der hitter indenfor prissammenligning. Altså hvilke online-butikker der er de populæste for tiden blandt pristjenestens brugere.

”Når danskerne søger produkter og priser på PriceRunner.dk og efterfølgende skal til at handle er det Elgigantens webshop, der flest gange får besøg. Dermed kan vi for tredje år i træk kåre Elgiganten.dk som den mest populære webshop”, ´fortæller Martin Andersen, direktør for PriceRunner i Danmark.

ComputerSalg har taget springet fra plads 8 op på 3.pladsen, mens Fona har taget et stort spring frem fra plads 14 til plads 6.

Årets maveplasker står CineMagic for. Fra en 3. plads sidste år er de rutchet 10 pladser ned til nr. 13, mens Coolshop taber 8 pladser og ender på nr. 17.

 

Top 25

Her er top 25 af de mest populære webshops.

 

Toplisten afslører, at det først og fremmest er elektronik, mobiler, tablets og hårde hvidevarer, vi søger priser på inden vi kø ber

Derfor er de mest besøgte webshops naturligvis butikker, der har specialiseret sig i salg af elektronik, mobiltelefoner, tv-produkter og tablets.

 

 1. Elgiganten.dk  (1)
 2. Bilka.dk  (2)
 3. ComputerSalg.dk  (8)
 4. Proshop.dk  (4)
 5. wupti.com  (5)
 6. Fona.dk  (14)
 7. Komplett.dk  (6)
 8. ComputerCity.dk  (10)
 9. Coop.dk  (19)
 10. CDON.dk  (13)
 11. Dustinhome.dk  (7)
 12. Frishop.dk  (16)
 13. CineMagic.dk  (3)
 14. happii.dk  (17)
 15. XL-BYG.dk  (ny)
 16. Silvan.dk  (ny)
 17. CoolShop.dk  (9)
 18. Davidsenshop.dk  (ny)
 19. Merlin.dk  (ny)
 20. Bygmaonline.dk  (ny)
 21. ConradElektronik.dk  (ny)
 22. Skousen.dk  (ny)
 23. Expert.dk  (20)
 24. Webhallen.dk  (ny)
 25. GoBlue.dk  (ny)

Tallene i parantes angiver placeringen på sidste års top-20.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.